Kuinka kehityin kansallissosialistiksi?

Jälkeenpäin ajateltuna kaikki on itsestäänselvää. Olen saanut suvaitsevaisen kasvatuksen ja kokenut vahvasti totuuden, oikeudenmukaisuuden ja rauhanpuolustamisen itselleni tärkeäksi. Näin koen edelleen.

Vuosien kuluessa kuitenkin aloin ymmärtää että maailmassa on tuhansia pieniä kansoja jotka kamppailevat globalisaatiota vastaan. Lopulta ymmärsin että myös suomalaiset ovat yksi maapallon pienimmistä kansoista. Lapsellisten monikulttuurisuutta puolustavien ajatusten pohja murentui lopulta kun tutustuin rahajärjestelmän luonteeseen sekä historiallisiin seikkoihin jotka oli tarkoituksella peitetty jo koulujärjestelmän taholta.

Joensuun Skinheadit

Joensuussa alkoi lukio- vuosinani vaikuttaa skinhead- liike. Oli hyvin luotevaa asettua vastustamaan skinhead- toimintaa koska he käyttäytyivät väkivaltaisesti ja pyrkivät pelolla hallitsemaan yöelämää. Koin olevani hyvinkin radikaali anti-fasisti ja nykytermeillä suvakki. Väkivallalla asioiden edistämisen vastustaminen sekä pelon lietsomisen vastustaminen hallitsee edelleen toimintaani mutta nykyisin olen yhä enemmän havahtunut siihen että väkivallalla uhkailevatkin vasemmistolaiset, anarkistit ja anti-fasistit. Tämä on häkellyttävää.

Uskoin olevani oikeassa kun rauhanpuolustajana asetuin puolustamaan monikulttuurisuutta jota valtamedia ja järjestelmä agressiivisesti pakkotoisti. En ollut oikeassa. Olin väärässä. No, palataan tarinaan.

Kysymys

Hiljaa mielessäni olin kysynyt itseltäni kysymyksen johon en löytänyt vastausta. Puolustin maahanmuuttoa suomalaisten elinalueille mutta vastustin suomalaisten maahanmuuttoa saamelaisten alueille. Tässä on ristiriita. Ristiriita oli nuorena helppo ohittaa mutta iän karttuessa ajatusten perustelemisen taito, erityisesti itselleni, tuli yhä tärkeämmäksi, enkä löytänyt mitään selkeää vastausta. Asia jäi hautumaan.

Maailmanlaajuiset ongelmat

Toisaalta, noin 30-ikävuoden kynnyksellä, havahduin kadunvaltausten ja mielenosoitusten teennäisyyteen. Taustalla vaikuttivat lähinnä muut tarpeet, päästä kokoontumaan ja tapaamaan uusia ihmisiä, ei niinkään varsinainen asia. Ymmärsin että vaikka kaikki suomalaiset katoaisivat maapallolta, eivätkä siis saastuttaisi ilmakehää ollenkaan, ei tällä olisi juuri mitään vaikutusta globaalisti koska suomalaisia on niin vähän. Suomalaisia on suurin piirtein saman verran kuin suurkaupungin lähiössä on asukkaita.

Maailman kansat

Tässä vaiheessa ymmärsin että maapallon kansojen tulisi hyväksyä jonkinlainen globaalilaki joka määrittäisi rajat joiden mukaan kansakunnat maapalloa kuormittavat. Rajat täytyy asettaa ihmisten määrälle, ihmisten käyttämien maapallon resurssien määrälle eli kulutukselle, kierrättämiselle ja saastuttamiselle, globaalille kaupalle, asevarustelulle jne.

Globaalilaki ja säätiö

Perustin yrityksen ja ajattelin kerätä rahat perustaakseni säätiön joka alkaisi tutkimaan miten tämä globaalilaki tai planeettavaltio olisi mahdollista tulevaisuudessa muodostaa.

No, tämä rahankeräys ei onnistunut.

Yritin myös hakea rahoitusta erilaisista säätiöistä ja miljonääreiltä.

Lue Planeettavaltiosäätiön esittely

Tämäkään rahankeräys ei onnistunut.

En tietenkään lannistunut vaan käynnistin maailmanlaajuisen Indiegogo- kampanjan.

No, en onnistunut.

Paikalliset ongelmat

Tässä vaiheessa havahduin huomaamaan yhä töykeämpää käytöstä tummaihoisten maahanmuuttajien toimesta asuinalueellani. Kuitenkin maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta lisääntyvässä määrin tyrkytettiin lehdissä ja televisiossa. Tuntui kurjalta. Poliitikot kilpaa puolustivat monikulttuurisuutta. Muistin samalla seminaarin johon nuorempana olin osallistunut. Brasilian sademetsien intiaanipäälliköt olivat seminaarissa kertomassa hätätilanteestaan globalisaation kourissa. Kansainväliset yritykset raivasivat metsää öljy-yhtiöiden tarpeisiin. On selvää että valtio rakentaa lähialueelle asutusta työntekijöille; entinen sademetsä muuttuu kaduiksi, asfaltiksi ja kerrostaloiksi. Aloin ymmärtämään että vähemmistökansojen, myös suomalaisten, elintilan jakaminen muiden kansojen kanssa ei ole oikein.

Aloin yhä vahvemmin kääntymään maahanmuuton vastustajaksi ja kaikkien maapallon vähemmistökansojen elinoikeuksien puolustajaksi.

Muutos ei loppujen lopuksi ollut kovin suuri. Tosin tämä oli vasta alkua.

Nationalistinen Manifesti

Julkaisin vuonna 2014 Nationalistisen Manifestin kritisoin massamuuttoa pienten ja uhanalaisten vähemmistökansojen elinalueille. Kirjoittamisen aikana en ollut juurikaan perehtynyt taloudelliseen eriarvoisuuteen ja rahajärjestelmän vaikutukseen maailmassa, joten näistä aiheista kirjassa mainitaan vain vähän.

Kaikki Euroopan ihmiset! Maahanmuuttoa on radikaalisti rajoitettava. Kaikki etniset ryhmät jotka ovat tulleet Eurooppaan Euroopan ulkopuolelta on palautettava takaisin kotimaihinsa. Joni Töyrylä, Nationalistinen Manifesti.

Tuo teksti oli alunperin näin: Kaikki Euroopan ihmiset! Maahanmuuttoa on radikaalisti rajoitettava. Ei yhtään uutta maahanmuuttajaa Eurooppaan ennen kuin kaikki nykyiset on palautettu takaisin kotimaihinsa.

Olen joutunut tätä lausetta perustelemaan useita kertoja. Tarkoitan todella maahanmuuttoa yleensä enkä erityisesti esim. pakolaisuutta. Perusteluni menee näin; Euroopassa elävät kansakunnat ovat maapallon vähemmistökansoja enenemässä määrin ylikansoitetulla maapallolla. Vuonna 2050 maapallolla voi olla jopa 10 miljardia ihmistä joista suurin osa elää Aasiassa ja Afrikassa. Eurooppalaiset ovat kaukasialaista ihmisrotua joka on jakautunut tuhansiin erilaisiin kulttuureihin. Mikään rotu tai kansa ei ole täysin "puhdas" koska kansat ovat aina vaeltaneet ja lomittuneet. Kuitenkin erilaisia kansoja eli etnisiä ryhmiä on olemassa maapallolla, myös eurooppalaiset kansat. Kansoja pakotetaan hyväksymään globalisaatio median ja vaikutusvaltaisten ihmisten toimesta, väitetään että tämä on "monikulttuurisuutta". Näin ei kuitenkaan ole. Eurooppalaisten kansojen elintilan jakaminen afrikkalaisten tai aasialaisten (esim. lähi-itä) kansojen kesken on sulauttamista (assimilaatio) jossa kansojen ja kulttuurien määrä vähenee eikä suinkaan säily. Samalla tavalla monikulttuurisuus ei toteudu jos suomalaiset muuttaisivat massoittain sademetsiin ja alkaisivat asuttaa elintilaa yhdessä intiaanien kanssa. Se mistä käytetään nimeä "monikulttuuri" on monokulttuuri. Tämän takia nykyinen monikulttuurisuus ja globalisaatio on lopetettava niin pitkäksi ajaksi että voidaan määrittää miten massamuuttoa voidaan toteuttaa, niin että maapallon vähemmistökansojen elintila, elintavat, geneettinen tausta ja historia eivät vaarannu.

Tietenkin myös Euroopan sisällä täytyy huomioida kansat, erityisesti vähemmistökansat ja näiden arvokkaat ja ainutlaatuiset ihmiset, kulttuuri, historia, luonto ja elintila.

Ratkaisuksi näihin ongelmiin ehdotan Nationalistisessa Manifestissa laskennallista avoimuutta, jossa vähemmistökansan koko suhteessa maapallon väkimäärään määrittää sen missä suhteessa vähemmistökansan sisällä voi elää kansallisia vähemmistöjä. Esim. suomalaisia on maapallolla 0.6 promillea; 0.6 promillea Suomen kansalaisista voi olla etnisesti jotain muuta kuin suomalaisia.

Rahajärjestelmä

Nationalistisen manifestin kirjoittamisen jälkeen erinäisten tapahtumien johdosta aloin lukemaan ja tutkimaan kansainvälisen rahajärjestelmän historiaa ja se lopulta muutti ajatukseni.

Pelasta Suomi- kampanja

Tämän jälkeen en voinut muuta kuin aloittaa oman kampanjan suomalaisten nostamiseksi vallankumoukseen. On selvää että poliittinen, taloudellinen, media ja virkamiesjohto palvelee talousjärjestelmän johtoa samalla tavalla kuin se palveli 100 vuotta sitten.

Koko järjestelmä toimii suomalaisten heimoa vastaan.

Tarkoituksena on hävittää maatalous että suomalaiset ovat riippuvaisia ulkomailta tuodusta ruuasta ja talousjärjestelmän omistamista kauppakeskuksista.

Tarkoituksena on hävittää monimuotoinen metsä ja puhtaat vedet että suomalaiset eivät voi poimia marjoja, sieniä, kalastaa tai metsästää.

Tarkoitus on lisätä maahanmuuttoa sekä siksi että suomalaisten on mahdotonta yhdistyä taisteluun nykyistä järjestelmää vastaan että siksi että suomalaiset katoavat kansakuntana kokonaan.

Ainoa mahdollisuus on vallankumous!


Gravida aliquam penatibus

Amet nullam fringilla nibh nulla convallis tique ante proin sociis accumsan lobortis. Auctor etiam porttitor phasellus tempus cubilia ultrices tempor sagittis. Nisl fermentum consequat integer interdum.

Sed quis rhoncus placerat

Amet nullam fringilla nibh nulla convallis tique ante proin sociis accumsan lobortis. Auctor etiam porttitor phasellus tempus cubilia ultrices tempor sagittis. Nisl fermentum consequat integer interdum.

Magna laoreet et aliquam

Amet nullam fringilla nibh nulla convallis tique ante proin sociis accumsan lobortis. Auctor etiam porttitor phasellus tempus cubilia ultrices tempor sagittis. Nisl fermentum consequat integer interdum.