Suomi

Suomalaiset ovat pahemmassa vaarassa tänään, kuin koskaan aikaisemmin historiassa.

Rikollista politiikkaa

Suomi on myymässä metsien käyttöoikeuttaan sekä pohjavesiään kansainvälisille yrityksille!

Miten tämä on mahdollista? Miten on mahdollista että puolustusvoimat tilaavat ruuan ulkomailta vaikka oma maatalous on hätää kärsimässä? Miten on mahdollista että Suomessa on yli puoli miljoonaa työtöntä ja miljoona ihmistä elää köyhyysrajalla?

Vuonna 2015 hallitus määritti 1.5 miljardia euroa maahanmuuton tukemiseen ja samaan aikaan leikkasi kantaväestön köyhiltä yli miljardi euroa - koulutuksesta, vanhuksilta, työttömiltä, sairailta.

Presidentti Urho Kekkosen aikana Suomi sitoutui kansainväliseen EEC-Vapaakauppasopimukseen. Tämä sopimus oli EU:n edeltäjä. Hän kirjoittaa päiväkirjassaan (vapaasti muistista lainattuna) että "Tämä sopimus ei saa tarkoittaa sitä että suomalaiset tulevat koskaan myymään maataan tai pohjavesiään kansainvälisille pankkiireille".

Presidentti Juho Paasikivi kirjoittaa päiväkirjassaan ennen Suomen itsenäistymistä että Suomen ei tulisi ottaa mallia Yhdysvaltojen tai Brittien demokraattisesta valtiomuodosta vaan luoda Suomen kuningaskunta. Hän perusteli näkemystään sillä että hän oli nähnyt miten demokratia näissä maissa toimii. Demokratialla ei ole mitään tekemistä kansanvallan kanssa. Demokratiassa päätöksiä tekevät taloudelliset johtajat joka maksavat demokraattisesti valituille päättäjille siitä että he tekevät päätöksiään heidän ohjeidensa mukaisesti.

Costa-Rican viljan suhteen omavarainen kansa orjuutettiin totaalisesti vapaakauppakokeilussa 80-luvulla Ronald Reaganin aikana. Costa-Rican maaperän ja vesistöt omistaa kansainväliset yritykset joiden johdossa talouseliitti eli pankkiirit toimivat. Ruokatuotannon omistavat Monsanton kaltaiset jättiläiset, paikalliset asukkaat elävät köyhyysrajalla ilman oikeutta viljellä maata, liikkua metsissä, juoda vettä. Costa-Ricasta tehtiin kehitysvaltio. Samaa menetelmää käytetään nyt Suomessa. Maatalous ja omavaraisuus pyritään hävittämään. Ihmiset halutaan tehdä riippuvaisiksi talousjärjestelmän kauppaketjuista ja ulkomaalaisesta, heidän massiivisen järjestelmänsä, tuotteista.

Rikollinen media

Talousmaailman johtajat omistavat lähes kaiken valtamedian.

Internet on ainoa media jossa on mahdollista tehdä riippumatonta uutisointia. Kaikki televisiokanavat, uutiset, sarjat, Hollywood- elokuvat ja lehtitalot ovat talousmaailman johtajien työvälineitä.

Tämän takia on mahdollista leimata kansallismielisyys vahingolliseksi. Koska kaikki media on samojen tahojen omistuksessa, eivät televisiosta tai lehdistä ajatusmaailmaansa rakentavat ihmiset voi muuta kuin joutua aivopesun uhreiksi. Kansallismielisyys halutaan hävittää siksi, koska se on vahingollista heille jotka eivät halua että maapallolla on kansakuntia. Talousjärjestelmän johto haluaa että ihmiset ovat yksin, puolustuskyvyttömiä, palvovat rahaa, ovat onnellisia kuluttaessaan, eivät tiedä menneisyyttään, eivät kunnioita perinteisiä arvoja tai tapoja. Heistä tulee aivottomia palvelijoita. Joita monet jo ovatkin.

Vastaavasta syystä uutisissa, mainoksissa, sarjoissa, elokuvissa, "asiantuntijoiden" artikkeleissa puolustetaan "monikulttuurisuutta". "Monikulttuurisuus" on menetelmä, jolla kansakunnat saadaan toimimaan itseään vastaan ja talousjärjestelmän puolesta. "Monikulttuurisuus" on valhe koska se vähentää maapallolta kulttuureita.

"Monikulttuurisuus" on monokulttuuria.
-- Eero Paloheimo

Rikollinen talousjärjestelmä

Edellä lueteltujen ongelmien syy on siis sama. Talousjärjestelmä. Ongelma on kuitenkin niin suuri, monitahoinen ja niin ovelasti rakennettu että järjestelmän osana toimiva ihminen ei yhdellä kertomalla voi mitenkään uskoa sitä todeksi. Tämä ongelma kietoutunut kuin kuristajakäärme kaikkialle suomalaisten ja muiden kansakuntien ympärille... tuo ongelma on kansainvälinen talousjärjestelmä.

Suomen valtio on 150 miljardia euroa velkaa kansainvälisille pankeille. Tämän lisäksi kunnilla, yrityksillä ja yksityisillä ihmisillä on lisää velkaa. Suomea aloitettiin tietoisesti ja tahallisesti velkaannuttamaan 1970-luvulla. Tarkoituksena on että kansainväliset pankit omistavat tulevaisuudessa Suomen (kuten kaikkien valtioiden) maan, metsät, vedet ja lopulta ihmiset.

"Haluan tuoda julki omana käsityksenäni että valtionvelka ei todellakaan voi olla mikään ehdoton ja pakollinen rasite, vaan se on puhtaasti yhdenlaista politiikkaa. Näkisin sen nimenomaan kansainvälisen pankkitoiminnan ja kansallisen pankkilaitoksen etua ajavana politiikkana. Valtiovelan avulla kansainväliset pankkiirit ja näiden suomalaiset aseenkantajansa imuroivat varallisuutta, rahaa ja sosiaalista energiaa Suomesta ilman että kukaan huomauttaisi tästä julkisesti."
-- Lars Osterman, taloustutkija

Suomalaissosialismi

Vaihtoehtoisesti suomalaiset voisivat elää toisiaan rakastaen, ystävyydessä, muiden kansakuntien kanssa tasaveroisena kumppanina, luontoa ja elämää kunnioittaen ja aikaisempia sukupolvia arvostaen.

Lue lisää